CONCERT AGENDA

 26 JANUARI 2020

“ARPAMOR”, liefde voor de harp

Claudia y Manito hebben een Latijns-Amerikaans repertoire. Claudia speelt de instrumentale stukken op de Paraguayaanse harp. Hierop speelt zij samba’s, tango’s en stukken uit Paraguay en Venezuela. Claudia zingt, met eigen gitaarbegeleiding, meeslepende Spaanstalige liederen. Gipsygitarist Manito staat haar muzikaal terzijde met gevoelige fraseringen en tot de verbeelding sprekende improvisaties.

23 FEBRUARI 2020

SLAG OM DE WERELD  swingt u mee op deze muzikale wereldreis ?

 

Gunnar Graafmans, slagwerker. Een spectaculair muziekprogramma met humor, interactie en virtuoos slagwerk! Grootgebracht in Zweden, met Zweedse volksmuziek leerde hij Wereldmuziek spelen op alle bestaande slaginstrumenten. Gunnar speelt, zingt en swingt zijn wereldreis. Het publiek kan niet stilzitten. Laat u meevoeren!

22 MAART 2020

MAAT 41, Een sprankelend sextet                                                                                                                    

MAAT 41 bestaat uit Judith (sopraan), Liselores (mezzosopraan), Marlies (alt), Hans (tenor), Bart (bariton) en Wilbert (bas). Het repertoire is gevarieerd: pop, klassiek, jazz, wereldmuziek en close harmony. Soms aangrijpend, dan weer met een knipoog en een gezonde dosis zelfspot is nooit ver weg. Er worden hoogstens ritme-instrumenten gebruikt, maar meestal wordt er a capella gezongen.

Maat 41 was ooit de schoenmaat van dit vocale a capella sextet. De zangers houden van serieus en van een knipoog. Ze zingen in een gevarieerd programma jazz/popnummers, wereldmuziek en af en toe een klassiekertje. Ze zingen alles uit het hoofd; soms in een subtiele choreografie. Kijk en luister even naar de videofragmenten op www.Maat41.nl/video

Vocaal sextet Maat 41: kom genieten en kijken of deze schoen past!