CONCERT AGENDA

23 FEBRUARI 2020

SLAG OM DE WERELD  swingt u mee op deze muzikale wereldreis ?

 

Gunnar Graafmans, slagwerker. Een spectaculair muziekprogramma met humor, interactie en virtuoos slagwerk! Afgelopen jaren toerde Gunnar Graafmans met zijn melodisch en ritmisch slagwerk door Europa en daar buiten, zoals China, India, Azerbeidzjan en Brazilië.

Gunnar Graamans groeide op in de Zweedse bossen van Åshammar. Grootgebracht met Zweedse volksmuziek studeerde Gunnar klassiek slagwerk op het Conservatorium en, leerde hij Wereldmuziek spelen op alle bestaande slaginstrumenten.

In de voorstelling begint u bij zijn geboortegrond Zweden, en reist u vervolgens met hem mee langs exotische plaatsen vol muziek.
Gunnar speelt, zingt en swingt zijn wereldreis. Het publiek kan niet stilzitten. Laat u meevoeren!

22 MAART 2020

MAAT 41, Een sprankelend sextet                                                                                                                    

MAAT 41 bestaat uit Judith (sopraan), Liselores (mezzosopraan), Marlies (alt), Hans (tenor), Bart (bariton) en Wilbert (bas). Het repertoire is gevarieerd: pop, klassiek, jazz, wereldmuziek en close harmony. Soms aangrijpend, dan weer met een knipoog en een gezonde dosis zelfspot is nooit ver weg. Er worden hoogstens ritme-instrumenten gebruikt, maar meestal wordt er a capella gezongen.

Maat 41 was ooit de schoenmaat van dit vocale a capella sextet. De zangers houden van serieus en van een knipoog. Ze zingen in een gevarieerd programma jazz/popnummers, wereldmuziek en af en toe een klassiekertje. Ze zingen alles uit het hoofd; soms in een subtiele choreografie. Kijk en luister even naar de videofragmenten op www.Maat41.nl/video

Vocaal sextet Maat 41: kom genieten en kijken of deze schoen past!